Нова война вече тлее и е на път да избухне в нашенския шоубизнес. Този път тя ще е типично женска и ще изправи една срещу друга Николета Лозанова и най-добрата фолкпевица Преслава.

В опитите си да се прави на актуален журналист – папарак Николета пуснала по петите на Преслава верните си кучета. Те тръгнали след нея по кръчмите и тайно правили записи на участията й. Е, явно не чак толкова тайно, защото певицата ги засякла. Освен това започнали да следят колата й, за да видят къде живее, с кого живее, кога ходи на фризьор и козметик, с кого си пие кафето, кога ходи на шопинг и прочие.
Преслава, която е известна с това, че не обича да излага личния си живот на показ, не парадира нито с нови костюмчета, нито пък си показва къщата и кюфтетата, които пече във Фейсбук и изобщо никога не пуска свои лични снимки, се издразнила страшно. Тя смята, че когато някой иска да има лично пространство, е престъпление да му го нарушаваш.


Освен това на същото мнение бил годеникът й Жоро Бирмата. Той буквално получавал алергия от журналисти и досега не е позволил нито веднъж да го снимат с любимата му и наистина такава снимка няма. Освен един фотомонтаж – Преслава, а до главата й прикрепена портретна снимка на Жоро.
Опитите на Николета да нахлуе в живота на певицата и да ги щракне с любимия й в някое заведение как си гукат, ще предизвика и първите й неприятности, свързани с журналистическите й напъни. Жоро Бирмата пали на четвърт, има буен характер и ако бъде изтипосан по телевизията без негово знание, хич няма да се замисли и ще атакува предаването както той си знае. Преслава е предупредила няколко пъти превзетата плеймейтка да не върви по петите й, но не е срещнала разбиране, а само студенина и високомерие. Сега остава да видим в тихата война между двете коя ще победи.

източник: skandalno.net

Leave a Comment