Рожденият ден на Николета Лозанова, за ужас на недоброжелателите й, както всяка година се превърна в едно от най-коментираните светски събития. Плеймейтката събра цял куп знаменитости в известно столично заведение, които отбелязаха подобаващо 26-я рожден ден на съпругата на Валери Божинов.

Естествено, самата Николета се беше постарала да зашемети всички с вида си като за пореден път се спря на оскъдна рокличка, която не оставяше твърде много на въображението. Любопитство обаче предизвика не толкова тоалета, колкото прическата на звезда. Моделката, която в последните месеци се подвизава в много изсветлена коса, беше пропуснала да се погрижи за израсналите си черни корени. Гостите на партито останаха втрещени от немарливостта на звездата.

„Отишла на фризьор, за да си направи прическа, а забравила да си оправи корените. Грозна работа“, коментират модни експерти. Феновете на плеймейтката обаче побързаха да я защитят, заявявайки, че най-вероятно любимката им следва някакви нови модни тенденции, които все още не са популярни в България.

„Николета винаги е на върха на модната вълна, 100% нарочно е оставила корените си да се виждат под светлия цвят“, убедени са почитателите на моделката.

източник: kliuki.net

Leave a Comment