Николета Лозанова получи скъпа чанта като подарък за рождения си ден!

Не я мислете нея, че няма кой да я издържа, нито че стандартът й на живот ще спадне рязко… Както се вижда, Николета е доста ухажвана жена и има кой да й прави такива изненади.

Феновете й веднага се зарадваха, когато тя се похвали с новата си придобивка.

„Най-прекрасният подарък за най-прекрасната рожденичка!”, изкефиха се те от „Шанел”-а на Николета. Цената на модерната чанта е около 5 хиляди лева, научи Kliuki.net.

От известно време моделката замени любимото си „Долче и Габана” с „Шанел” – явно държеше да изпъкне с по-стилна марка, тъй като дълго време беше хулена, че е прекалено ексцентрична. Бившата на Валери Божинов не само, че не падна духом след раздялата, но в момента катери върхове в кариерата.

Поне така стоят нещата според нея, защото вечните й критици не смятат, че изявите й са кой знае какво… Въпреки това, Николета е доволна, че й плаща не само да позира, но и като водеща в ТВ7.

Чуваха се версии за космическа заплата, но не това е най-важното, а „златната“ възможност за Николета да е все в устата на хората. Защото тя обича така, харесва й да я номер 1 и да е най-коментираното момиче.

Вижте сами как Николета се изфука със скъпа чанта – подарък за рождения й ден!

източник: kliuki.net

Leave a Comment