Плеймейтката Николета Лозанова отново посрами послушния Валери Божинов и се показа чисто гола в обятията му през жадната за шоу тълпа. Този път сексуалните фантасмагории на звездната двойка задминаха всякакви граници и двамата публикуваха серия горещи снимки, които спокойно могат да бъдат окачествени като софт порно.

Не се знае какво точно цели Николета с постването на подобни безумия, но на всички е повече от интересно, как ще отговаря след години на дъщеричката си Никол, която рано или късно ще попита защо се е събличала чисто гола пред хората.

Иначе Николета Лозанова и Валери Божинов в момента разпускат на тайно място, пазейки с всички сили своето местоположение. Секс снимките обаче говорят повече от всякакви думи, а на тях ясно се вижда как извънземната красавица от пловдивско се е оплела около мъжа си досущ като змията – прелъстителка от Рая.

Още повече, че самата тя постави надпис под фаталната снимка, който гласи In Paradise…Love is in the air…, последвано от пояснение на български (В Рая…любовта е във въздуха).

източник: skandalno.net

Leave a Comment