Николета издебна гаджето на Русата Златка!

Дали го е хванала в крачка, щом в анонса се загатва за много пикантерии около името му…?! Това се питат потребители в нета, които са възмутени, че папараците на плейметката са тръгнали по следите на двойката, за да им съсипят връзката.

Kliuki.net научи, че тук няма да има сензация. Както вече сте забелязали, в „Поверително от NL” Николета Лозанова сервира или претоплени манджи или буквално смешни истории.

Както употреби Алисия, нали не сте забравили? Шумната й реклама с тайно заснето клипче беше просто с цел да се привлекат повече зрители.

Накрая ни беше показано как Алисия обикаля входовете на телевизията, за да спази уговорката си за гостуване.

Просто да паднеш – „страхотно” разкритие, изригнаха тогава хората пред екрана. Бъдете сигурни, че и този път Николета няма да извади наяве нищо повече от преследване с автомобил и скучно ежедневие на Георги – новият на Русата Златка.

Феновете на двойката излишно се тревожат, че тя ще се набърка там, където не й е работа, защото прясно влюбеният боец нито изневерява на блондинката, нито пък има закачка с друга. Категорично! В момента Златка и Георги са във „ВИП Брадър”.

А понеже са актуални, Николета прати екипа си по петите им, но със сигурност не е хванала в крачка гаджето на Русата Златка!

източник: kiuki.net

Leave a Comment