Ударите срещу Николета Лозанова следват един след друг. След като все още законният й съпруг Валери Божинов беше изловен да сваля други във Фейсбук, днес лично футболистът обяви в профила си във Фейсбук, че с плеймейтката наистина са разделени и всеки е поел по своя си път. И сякаш това не стига, ами онлайн потребителите решиха да си направят бъзик на гърба на моделката и страданието й от раздялата.

Буквално минути след като Валери обяви раздялата на стената си в социалната мрежа, услужливи “фенове” побързаха да публикуват в профила на съпругата му колаж, показващ едни от най-хубавите моменти на вече бившата двойка. И за да бъде унижението за Николета още по-голямо, снимките в колажа съвсем естествено, са от нейния личен профил във Фейсбук, когато моделката нон стоп демонстрираше голяма любов между нея и Валери.

Подобаващо, колажът съдържа и подигравателния коментар “Толкова много любов, събрана на едно място”. Очевидно гаврата е засегнала сериозно Николета, защото само минути, след като се появи, лично плеймейтката изтри колажа.

Въпросната гавра с разпада на семейството на звездата обаче се оказа прекалена, тъй като дори и хората, които не крият, че не я харесват, изразиха мнение, че е прекалено.

“На каквато и да се прави, със сигурност й е гадно заради раздялата. Подобни шеги са повече от неуместни”, смятат потребителите.

източник: kliuki.net

Leave a Comment