Плеймейтката, която се изявява и като водеща, шашна всички с меко казано цигански вид.

Николета Лозанова определено обича да бъде в светлините на прожекторите. И го постига като за целта не пести средства и усилия. Дали с изкуствени скандали с Жана и Алисия, дали с провокативни снимки с Азис или чисто и просто с тоалетите си, за които се хвали, че струват хиляди – НиЛо определено знае как да накара хората да говорят за нея.
Последната й снимка не прави изключение. Фотосът, който лично плеймейтката пусна във Фейсбук обаче направо втрещи феновете й. И вместо да изпаднат във възторг от вида на красивата Николета, потребителите бяха в шок от меко казано циганския вид, който си беше докарала звездата.

Гъсти черни вежди, кърваво червено червило и шалче, вързано в косата с неописуемо шарен десен – точки, колела, червено, жълто, бяло – всичко това съставлява визията, с която очевидно Николета се гордее. Не така стоят нещата за феновете й обаче. “Пълен ужас, прилича на циганка така”, коментират шокираните фенове.

Изглежда обаче на Николета изобщо не й пука от мнението на хората. Напоследък плеймейтката се появява единствено с подобни шарени тоалетчета и аксесоари. Които вместо възхищение, будят единствено присмех от страна на феновете.

източник: kliuki.net

Leave a Comment