Според последната версия за разрива между Валери Божинов и Николета, главната виновница за предстоящия развод е Алисия. Подобен слух гравитира в пространството от около месец, но до този момент не бяха събрани никакви доказателства.

Всичко започва още в края на месец май, когато Валери Божинов и Алисия се сдобряват след близо двегодишна война. Рационалното мислене взема връх над обидите и двамата решават да затоплят отношенията си в името на малкия Валерко. Играчът започва да обръща все по – голямо внимание на първородния си син, използва всяка възможност да се види с него, купува му скъпи подаръци.Валери Божинов и Алисия

След позорните и скандални дела за попечителство и издръжка, Валери и Алисия заровиха томахавките, а център – нападателят дори започва да дава повече пари на своята бивша, отколкото са се разбрали в съда. Това естествено не се харесва на Николета, която започва да подозира, че става нещо страшно и откровено побеснява.

Николета прави ежедневни скандали

Лозанова превръща живота на Валери в същински ад, като всеки ден започва да му опява заради подновените отношения с Алисия. В един момент Божинов не издържа и след поредната кавга търси утеха в обятията на новата си любовница (чиято самоличност все още не е установена на 100%). От своя страна Николета изчезва при родителите си в пловдивско и не казва нито дума.

След като Алисия се скара с Ники Михайлов, сърцето ѝ само я накара да потърси помощ от единствения човек, на който може да има някакво доверие – бившият ѝ мъж Валери. Както стана ясно преди около седмица, двамата излязоха на тайна вечеря, а вчера бяха заснети да излизат заедно от дома на футболиста, хванати за ръка. Ситуацията става все по – интересна, защото сега очакваме отговорът на Николета – дали ще реши да се прави на невинна жертва, или на свой ред ще извади някой мощен любовник.

източник: skandalno.net

Leave a Comment