Мика Стоичкова победи в скандала с Николета Лозанова. Плеймейтката, която бе заснела папарашки кадри с дъщерята на Христо Стоичков и Иво Аръков си навлече гнева на чаровницата с грубата си намеса в личния й живот. На страницата си в социалната мрежа Мика побесня и заплаши Ни Ло да стои настрани от нея. Намеквайки й, че може да се стигне до съд.

За да избегне заплахата от съдебно преследване почти в последния момент Ни Ло спря излъчването на материала. Вместо това яха излъчени кадри за семейството на Илияна Раева и Наско Сираков. Нито дума не бе спомената за Мика или гаджето й Иво Аръков. И по всички личи, че дъщерята на Христо Стоичков е излязла победител от сблъсъка помежду им.

Самата Николета само допреди дни триумфираше и твърдеше, че няма да я спрат да извади на показ личния живот на известните. Е, Мика Стоичкова успя. И го направи без особени усилия.

Мистерия остава как точно Мика е успяла да наложи забрана кадрите да бъдат излъчени в предаването на Николета. Но вероятно, перспективата за съдебен иск за астрономическа сума е една от причините Лозанова да направи рокадите в предаването си.

източник: kliuki.net

Leave a Comment