Първа дружка на фолк певицата Андреа бе определена за най-атрактивната двойничка на Николета Лозанова.

Красива, стилна, привличаща мъжките погледи с излъчването си — моделът Моника Валериева тотално засенчи футболната съпруга.

Приликата между двете е толкова голяма, че дори най — горещите почитатели на плеймейтката понякога я припознават в манекенката. Скоро Валериева си тунингова устните, което в известна степен намали приликата й с Николета, но въпреки това двете поразително си приличат.

Самата Моника доста успешно се възползва от приликата си с Николета и то не само, за да натрупа популярност. Манекенката се снима в различни реклами и фотосесии, в които умишлено влиза в образа на футболната съпруга.

В публичното пространство манекенката е популярна с повече от топлите си отношения с половинката на Кубрат Пулев — Андреа. Двете могат да бъдат забелязани в различни нощни клубове и заведения, като още с появата си привличат вниманието на всички представители на силния пол.

Моника Валериева нашумя и покрай изявите си в клиповете на своята близка приятелка Андреа. В тях знойната манекенката прави запомнящо се участие и приковава погледите с атрактивна визия, която е най-ценното й качество.

За огромно разочарование на феновете на моделката, тя си има сериозен приятел. И въпреки че много от тях любопитстват кой е човекът до Моника, тя упорито продължа да държи името му в тайна.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment