Тъй като Николета Лозанова не може да достигне интелектуалното ниво на модния гуру Валентин Кулагин, плеймейтката реши да отправя задочни нападки към стилиста чрез трето лице, научи HotArena.net.

След целия срам, който съпругата на Валери Божинов отнесе от кого ли не, реши, че в крайна сметка нищо не губи и започна да се самоунижава сама – с долнопробни тактики.

Достоверен източник съобщи пред Горещата Арена доста интересни новости около скандала „Кулагин-Николета“. След като брюнетката обяви, че ще съди колоритния дизайнер, той демонстрира абсолютен непукизъм, и на свой ред  отсече: „Нека, който иска, ме съди. Но не забравяйте, че в съда се борави с факти, доказателства И СВИДЕТЕЛИ! Миличка, от раз ти вкарвам 4 свидетеля! See ya!“.

Според близък на Кулагин той наистина разполагал с доказателства и освен записи, които не се броели като доказателство в съда, той имал и четирима свидетели, станали очевидци на разговор, в който са замесени неприлично богати имена.

На същия ден, в който Валентин скандализира ефира на Нова ТВ с шокиращото признание, че Николета е момиче на повикване, е бил забелязан в тузарско заведение с плеймейтката Мари Вачева и Моника Валериева. „Николетата да не лае много, че ще й пратя леля си, която е данъчна, да я попита откъде намира пари да си купува анцузи по 9000 лв. на Емилио Пучи от бутика на Гергана-Черната!“, изсъскал от съседната маса ексцентричният дизайнер.

След като видяла написаното в личния профил на Кулагин, половинката на Валери Божинов, за да не му остане длъжна, поради невъзможността на Божинова да борави с оръжието на словото, тя е помолила своя приятелка да сплаши стилиста. Тя изпращала на гримьора СМС-и от скрит номер, чрез интернет сайт за безплатни съобщения.

Във въпросната вечер, в която Валентин е бил в заведението, в компанията на двете красавици, той размахвал телефона си и показвал заплашителните послания, които гласяли: „Ще ти срежем пръстите и повече няма да можеш да вдигаш четка. Ще видим тогава дали Николета няма професия или ти!“.

На висок тон Кулагин изкоментирал, че само ако косъм падне от скъпата му прическа, за това ще отговоря първо плеймейтката Лозанова, но този път няма да е в интервю.

източник: hotarena.net

Leave a Comment