Николета Лозанова направо уплаши феновете без фотошоп. Моделката си пусна снимка, на която е с рошава коса и грим. И кошмарни бръчки. Съпругата на Валери Божинов изглежда не на 25, а на поне 35 години. И дори гримът не й помага вече да скрие проблемите с кожата си.

Потребители не можаха да повярват, че това е моделът, който от години краси първите страници на таблоидите и мъжките издания. „Леле, колко се е състарила!“, „Рошава и без грим—кошмарна комбинация!“, „И грим не й помага вече“, коментират те.


Други са на мнение, че госпожа Божинова е добре да вземе мерки, тъй като изглежда доста стряскащо за възрастта си. Трети си отговориха на въпроса защо Николета изглеждаше толкова странно в предаването си в събота вечерта.
Оказа се, че водещата не е направила нормален запис на предаването си, а е използвала своя компютърно обработена холограма, за лице в ефир. По тази причина лицето на Ни Ло изглеждаше доста странно, докато водеше шоуто.
Всъщност Ни Ло просто е искала да скрие от феновете бръчките, които вече и професионалния грим не заличава. И затова прибегна до компютърно обработено изображение, на което да изглежда по-млада.

източник: kliuki.net

Leave a Comment