Защо деколтето на Николета Лозанова е толкова празно?!

Как се спихна този мощен силикон и какво се случва с плейметката…

Все въпроси, които нищят феновете на красивата моделка в нета, а тя мълчи по темата. От известно време вървят слухове, че Николета е премахнала имплантите си, защото професионалните фотосесии, в които се снима, не предполагат чак толкова напращяла визия. „Прекалено е натрапващо и евтино и са я посъветвали да се отърве от тях!”, умуват по версията потребители.

Възможно е това да е обяснението за тоталната липса в пазвата на Николета, а може просто да е сменила изкуствените си форми с по-малки такива. Ако пък отслабването е причина, както подозират други, то това трудно би се отразило на пълнежа, който със сигурност не е даденост от природата.

Както и да стоят нещата, то тук истината е повече от очевидна. Николета Лозанова сега е по-плоска от всякога, но пък верните й почитатели и така я намират за най-съвършената жена у нас. Хубостта й според тях няма равна и колкото и да дразни с провокациите си понякога, те пак я аплодират.

След снощната й изцепка да води „Къртицата” по пижама вече никой не може да я задмине, нали?! Съпругата на Божинов взе на майтап критиките за облеклото си и реши да хвърли нова бомба. Прозрачната нощничка, с която се яви в ефир, побърка окончателно зрителите, а хейтърите съвсем се настроиха.

А сега пък виждаме, че от щедрите й полукълба няма и помен – каква ли е причината деколтето на Николета да се опразни така?

източник: kliuki.net

Leave a Comment