Плеймейтката Николета Лозанова разби всички представи за себе си. Красавицата реши да оповести публично какво се случва с нея като направи темата държавен въпрос и реши да свика пресконференция.

В понеделник. На нея се очаква плеймейтката публично да изнесе интимни подробности за брака си с Валери Божинов и отношенията си с Алисия и Ники Михайлов. Запознати обаче издават, че това ще се случи някой друг път — Николета просто иска да направи реклама на новото си предаване.

Досега Валери Божинов и съпругата му мълчаха относно раздялата си, а Лозанова открито се забавляваше със слуховете по свой адрес. Моделката нажежи още повече напрежението като провокираше всевъзможни слухове за себе си и мъжа си.

Оказа се обаче, че това е умел пиар, с цел да се промотира новото предаване на моделката. А раздялата й с Валери просто шанс да се повиши интереса към нея.

В крайна сметка плеймейтката постигна целта си и се превърна в по-актуална тема и от протестите пред парламента. И за да направи нещата още по-обсъждани обяви, че свиква пресконференция, на която смята да разкрие една дълго пазена тайна. “Очаква Ви новина, скандал и провокация!”, обеща Николета.

А дали те ще се отнасят до личния й живот или най-после моделката е решила да оповести кое е новото й предаване предстои да видим.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment