Никол Станкулова напоследък се разминава с околните с високо вдигнат нос без да обръща внимание на усмивките и поздравите им

Самочувствието на синоптичката Никол Станкулова определено е хвръкнало до небесата, видя Kliuki.net.

Красавицата беше засечена в софийските МОЛ-ове, в които основно кисне напоследък, а очевидци довериха, че тя само стреляла околните с ужасно пренебрежими погледи.

„Правеше се на мила и добра във „ВИП Брадър”, но се оказа много надута!”, коментират потресени хората. Нещата съвсем загрубели, защото звездата на Нова телевизия осъзнала колко е известна вече у нас, а отгоре на всичкото гаджето й я гледа като принцеса.

Преди месеци моделката получи баровска кола за 70 бона и от тогава съвсем се е взела за богиня, която просто не може да дружи с простосмъртни. Мнозина се радват да срещнат познатото и хубаво лице на Никол и бързат да я поздравят, но в отговор получавали само каменна физиономия. „За каква се взе пък тя, тук да не е Холивуд – днес е на върха, утре ще залезе!”, беснеят засегнати от поведението на Станкулова.

Колкото и да се перчи, Никол си е едно обикновено момиче, което просто е имало шанса да блесне на екран. Амбициозната й майка обаче гледа тя да се обгражда все с персони, които са на нивото й и затова не е случайно, че Никол си има за любим милионер. Сигурни сме, че все пак двамата много се обичат, то си личи и дано щастието им да не бъде помрачавано от нищо.

източник: kliuki.net

Leave a Comment