Красивата синоптичка Никол Станкулова вече не е с богатото си гадже Ангел, който има състояние от цели 130 млн. лева, научи Hotarena.net

Това разкри самата тя, макар и неохотно, пред Венета Райкова на партито по случай деветия рожден ден на “Горещо”.

Водещата забеляза, че Никол е сама и побърза да я попита защо не е довела и гаджето си на купона. Никол отговори доста уклончиво на този въпрос, което не остана незабелязано от винаги търсещата сензции Венета. И тя директно попита Никол знае ли къде изобщо е Ангел в този момент. Въпрос, на който красавицата чистосърдечно си призна, че няма представа.

Венета естествено не се отказа, а продължи с опитите да разбере нещо повече. Никол, която е известна с желанието си да опази личния си живот на всяка цена в тайна, не издържа на упоритостта на водещата. В опита си да се измъкне от темата хубавицата заяви “Това, че имам нов човек в живота си, не е работа на медиите”.

Това изявление е повече от достатъчно, за да докаже, че Никол вече не е с Ангел. Припомняме ви, че още след участието на звездата в ВИП Брадър за двамата се заговори, че са се разделили. Досега обаче Никол упорито отбягваше темата. Докато не застана пред микрофона на упоритата Венета, коментират феновете.

източник: hotarena.net

Leave a Comment