Николета Лозанова се пръска от гордост в момента. Малката й дъщеря Никол вече прави първите си стъпки. Щастливата майка дори сподели снимки в мрежата. На които чаровното момиченце ходи.

Подобно на футболната съпруга Виктория Бекъм и Николета не можа да се сдържи да не сподели с феновете си този мил момент. Плеймейтката пусна снимка, на която държи нежно Никол за ръката, докато малката съвсем спокойно върви. „Единственото нещо, което до днес ми липсваше, е да ми се подаде ръка, но не чия да е, а именно тази…на моята Никол“, сподели моделката. Тя не скри, че е изключително горда от първите стъпки на дъщеря си.

Момиченцето, което от раждането си се превърна в звезда, за пореден път умили феновете на Николета. Които не пропуснаха да поздравят майка й за малката красавица, която е родила.

„Оооо, ама тя ходи принцесатаааа“, прехласваха се възхитени приятелите и почитателите на Лозанова. Много от тях изпаднаха в умиление при този факт. Други настояха Лозанова да сподели видео с първите думи на малката Никол. Чаровницата, освен, че прави първи стъпки вече се учи и да говори.

Засега обаче плеймейтката предпочита да запази тези мили моменти за семейството си. И да сподели единствено първите стъпки на дъщеря си. Която от ден на ден все повече заприличва на майка си. И се превръща в истинска госпожица, твърдят прехласнатите почитатели на Лозанова.

източник: kliuki.net

Leave a Comment