Синоптичката Никол Станкулова се оказа от „тихите води”, но прелестите й спряха дъха на мъжете.

Никол Станкулова била скромна – да, да! Не го вярваме, защото „тихите води са най-дълбоки”. Казал го е народът, а мъдростта му е вечна и безспорна.

Скорошна изява на красавицата просто го доказва и който, каквото и да казва, истината е такава. Стройната синоптичка често се изявява като моделка и за радост на някои става все по-дръзка, научи Kliuki.net.

Виждали сме я в доста пикантни фотосесии, но ето това досега не си беше позволявала. Явно славата на „Биг Брадър” е заразна, а в Къщата влизат все разкрепостени участнички. Нищо чудно, че и Никол не изостава от тенденцията.

Публиката, която присъства на ревюто остана изумена от щедрото деколте, с което тя се появи на сцената. Нежната дама смело завъртя напращелите си бомби, от които не остана нищо скрито-покрито, защото Никол беше избрала секси тоалет без никакъв сутиен. Ръкоплясканията бяха бурни особено в моментите, когато изскачаха и зърната на звездата от Нова телевизия. Хората оплакнаха очи, а мъжете останаха буквално без дъх. Може би съвсем скоро тя ще последва колежките си от популярното предаване и ще блесне напълно с всяка подробност от формите си на някоя изящна корица. Засега обаче феновете й могат да се задоволят единствено с това. Бива си я Никол Станкулова, нали?!

източник: kliuki.net

Leave a Comment