Нина Добрев бе щракната в сладурска, мила прегръдка с известния тв асистент Chuy Bravo от вечерното предаване Chelsea Lately. Красавицата от „Дневниците на вампира” е гушнала пухкавия миньон и е публикувала снимката в социалните мрежи.

Но! Освен мила прегръдка, на фотото се вижда още нещо, забеляза бдителното око на Kliuki.net.

Оказва се, че Нина е доста палава! Лявата ръка на актрисата шари надолу по панталоните на Chuy Bravo, който неслучайно изглежда толкова доволен и закачлив на снимката.

Лекият гаф е забелязан и от повечето фенове на Нина Добрев, които не пропуснаха да го отбележат в коментарите. „Ехей, Нина, какво ти прави ръката там!?”, „Нинче, долу ръцете, мойто момиче” и прочие забавни подмятания четем в нета.

Припомняме, че тези дни Нина бе наградена с приза „Любима актриса във фентъзи сериал” на Teen Choice Awards 2013! Бившият й Иън Сомърхолдър също получи приз „Люби актьор във фентъзи сериал”. Двамата обаче пристигнаха на Наградите поотделно и не си продумаха нито за миг, а бяха на една ръка разстояние един от друг.

Иън пък излезе на сцената, за да обяви една от наградите, заедно с красивата Кери Уошингтън, което даде повод за интриги на жълтите медии.

източник: kliuki.net

Leave a Comment