Звездата на световното кино с българска кръв – Нина Добрев, изневерява на годеника си Иън Сомърхолдър. Нечувано!

Нина Добрев има нова любов и е готова да свърже съдбата си с неговата. “Намерих половинката си в живота. Дори ще се омъжа за него!” – написа актрисата от вампирската сага в мрежата. Шокиращата новина става още по-гореща от факта, че любовната история се е развила пред очите на самия Иън!

Любовният епизод се разви по време на коледната ваканция, информират от bnews.bg. Нина и Иън решиха да я прекарат в Шанхай, но не улучиха на време. Неспирните дъждове ги накарали да се преместят в Тайланд, където на воля могат да се радват на слънце и топлина в разгара на зимните празници.

Голямото желание на нашето момиче било да види някой от местните паркове, в които на воля живеят екзотични зверове. Опитомените лъвове и тигри и особено малките им са забавление за гостите от цял свят. Нина не спряла да настоява за желанието си да гушне лъвче или тигърче и, както често се случва на късметлиите – съдбата й уредила такава любовна среща! В един от ресторантите, които младата двойка обикаляла, попаднали на сладко тигърче-домашен любимец. Нина не се колебала нито минута! “Той е оранжев и мек” – пише още звездата в нета.”И ще бъдем заедно завинаги. Двойка, създадена да бъде в рая!”

източник: kliuki.net

Leave a Comment