Блондинката опита да вкара в грях монасите, дори в присъствието на своя шампион

Прехвалената „най-гореща жена на лятото” не пропусна да покаже прелести и в най-голямата ни света обител.

Андреа се наслаждава с любимия си шампион не само на екзотична почивка, но и на красотите на родината. Като българи двамата с Кубрат не пропуснаха да влязат и в центъра на духовния живот у нас – Рилския манастир.

Като всяка обител и там има строги правила как да бъдеш облечен. В крайна сметка влизаш не просто в храм, но и в място, обитавано от монаси, които са се изолирани по своя воля от светската суета.

На пръв поглед Андреа си е взела горна дреха, за да си покрие свободно пуснатия както всеки път силикон. Не прибързвайте обаче да я хвалите за тактичността й! Връхна или не, дрешката стига най-много до средата на ханша й! Така бедните монаси, които карат понякога на пост и молитва, със сигурност няма да пропуснат гледката на голите й кълки.
Сън няма да я хване, ако един ден в биографията не пише „И успя да изкара от правия път двама-трима монаси…“

Сън няма да я хване, ако един ден в биографията не пише “И успя да изкара от правия път двама-трима монаси…”

То, не че в манастира няма табели, че са забранени къси панталонки и ултра мини, на да накарат и Анрейчето – УЖАС! Дума да не става – крием силикона и точка по въпроса!

Иначе както винаги сме готови за пози, муцунки и снимка! Певицата не на шега ядоса феновете на Кубрат, с това, че избегна целувките му сякаш има херпес, за да позира като кифла. Пак със същата непреклонност реши да демонстрира прелести и на входа на Рилския манастир. Какво е било в самата обител – не знаем, нямаме снимки…Все още…

А, че Андреа пет пари не дава за каноните в Църквата, сме чували и виждали отдавна.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment