Тервел Пулев се изцепи пред цяла България: „Обичам семейството си! С Лияна нямаме нищо!”.
Признанието му дойде доста неадекватно, че чак водещият Ники Кънчев се учуди на думите му, видя Kliuki.net.

Зрителите пък веднага изригнаха, че не вярват въобще на обръщението му, което явно дойде с някаква цел, за да остане във ”ВИП Брадър”.


Тервел Пулев беше сред номинираните съквартиранти, но засега му се размина излизането от Къщата. Хората обаче избраха Пламен Медаров пред него или Станка, които се считат за всеобщи любимци. Спасиха първо марионетката, а явно Тервел се усети, че е минал границата в игрите си с Лияна и затова е на ръба да бъде изгонен.

Не е тайна обаче, че боксьорът е имал контакт с човек от външната среда. Даже с двама. Треньорът му и половинката му са посетили изповедалнята и са му разяснили, че всяка подробност от нощните му изпълнения, е излъчена.
Тервел си мислеше, че никой не знае какво прави с Лияна и двамата лъгаха останалите звезди в шоуто… Номерът им нямаше как да мине за пред тези, които следят предаването и в момента Тервел Пулев загуби много свои фенове.
„Не знам само как ще обясни целувката под душа, онова с опипването под хавлията на Лияна и държането на ръце с нея, ама явно събра кураж и иска да се измъкне по терлици!?”, „Изложи се много, как така с всички се държи еднакво, да не би на всеки да прави тези неща, които прави с Лияна?!”, коментират го недоволни от изцепката му.
Повечето даже въобще не му взимат изказването за истина, защото Тервел вече намекна сериозно на Лияна, че като излезе ще й се порадва съвсем, а тук трябва да спазват приличие.
А вие как смятате – дали Тервел обича семейството си и с Лияна няма нищо или просто излъга?

източник: kliuki.net

Leave a Comment