Зорница Линдарева – новата на Тачо, вади извивки!

Дали тя превъзхожда Жени Калканджиева и с какво видяха всички, когато манекенката лъсна по бански, забеляза Kliuki.net.

Отдавна се говореше, че връзката на Жени и Тачо е зациклила, но двамата не коментираха какво се случва и си мълчаха за кризата.

Оказа се, че Тачо е въртял бурна любов зад гърба на Калканджиева, която стана пословична с истериите си в „Къртицата”. Може би това е причината красавицата редовно да се налива с алкохол?!

Колкото и да го умуват хората обаче, няма как да й помогнат в този момент, а самата тя твърди, че приема нормално нещата…

Само тя си знае какво й е, но е факт, че мнозина вече обсъждат Зорница и какви са предимствата й. „Тя е по-млада, с божествено тяло, а и явно няма такъв тежък характер като Жени!”, твърдят запознати. Според тях шестата по хубост в света е подценила грубото си и властно отношение към Тачо, който издебнал първия подходящ момент, за да й сложи рога.„Мисли си, че така е станал по-голям мъж в очите на приятелите си, които знаеха как го третира Жени, но ще съжалява, защото тя е класи над тази моделка”, споделят пък защитници на Калканджиева.

Истината разкриват тези снимки и вие сами ще зърнете всяка подробност от тялото на новата на Тачо – Зорница Линдарева. Превъзхожда ли тя Жени Калканджиева?

източник: kliuki.net

Leave a Comment