Новата  складова програма “Di sklad v4” е вече на ваше разположение.

Когато работим с огромно количество документи, разнообразни продукти и хора е задължително да се автоматизира процеса на въвеждане и следене на информацията. Работата със складова програма неминуемо ще улесни този процес. Нейната цел е именно тази, да улесни работния процес.

Използването на онлайн складова програма осигурява постоянен достъп от всяко място, на което се намирате. Така ще можете да имате достъп до електронната платформа, да правите необходимите справки и да управлявате информацията, касаеща продажбите и доставките.

Новата складова програма Di sklad v3 притежава лиценз за една година и той важи за всички, компютри, които се използват във фирмата. На практика няма ограничения.

С нейна помощ бързо можете да въведете търговските отстъпки на отделните стоки при доставка и продажба. Правят се и фиксирани търговски отстъпки за конкретни клиенти. Програмата има опция за осъществяване на редица справки: за налични продукти в момента, за стоки под критичния минимум, за движението на продуктите и продажбите, като периода сами си го избирате.

Специфичното тук е, че складова програма Di sklad v4 има опцията да поддържа под складове, а това дава възможност за сливане на 2 или повече фирми в едно. Така цялата информация, касаеща двете фирми може да бъде достъпна по всяко време и навсякъде.

Съвместима е с най- използваните браузъри и операционни системи, което я прави универсална.

Инструкциите за работа с нея можете да изтеглите от фирмения сайт.

Leave a Comment