Лейди Би редовно твори скандали, а като бременна явно няма намерение да спре да провокира!

Преди дни тя представи видео към новото си парче „Приготви се”, но се появи в такъв тоалет, че си навлече гнева на майките у нас, забеляза Kliuki.net.

„Как не я е срам! Бебето ти има нужда от спокойствие, какво си навирила този корем?!”, „Нямам думи! Това е по-голяма излагация и от тези на чалга певиците!”, „Тя няма грам мозък в главата, недопустимо е да си бъдеща майка и да се облечеш по такъв абсурден начин!”, реагираха веднага в мрежата възмутени от гледката.

Лейди Би през цялото време беше усмихната и особено не й пукаше за коментарите, които веднага последваха около нея.

Шушуканията за визията й хич не я трогнаха. Освен нелепата си рокля, Лейди Би дойде полята отгоре до долу в тежък грим, с тонове фон дьо тен и претруфена прическа. Това не се хареса на всички присъстващи, но Лейди Би беше особено доволна от провокацията си.

Изпълнителката блесна с татуировка на огромния си корем, а зелената й нестандартна рокля разкриваше повече, отколкото беше нужно. „Направо ми дожаля за това дете, което ще роди и то ли ще бъде като нея… просто е шокиращо!”, не спират да я обсъждат в нета потресени дами. Ясно е, че Лейди Би е свикнала на тези номерца, а бременността й е лека и затова си търси повод да се отличи от тълпата. Дали обаче е удачно да разхожда по този начин бъдещото си бебе!

източник: kliuki.net

Leave a Comment