„Мисис България 2003″ Маги Желязкова смути гостите на светско парти. Спряганата за най-красива българка през 2003 година се появи неглиже и без грим на купона.

Маги доста неприятно изненада хайлайфа с неглижираната си визия.

И направи потресаващо впечатление, като се появи без капчица макиаж върху лицето си на парти за 3 – годишнината на известна дизайнерска марка. Моделката не само бе пропуснала да се гримира, но и явно бе избрала доста небрежно стайлинга за събитието.

Маги изглеждаше така, сякаш сега става от леглото. Обикновено бившата „Мисис България“ изглежда подобаващо на светски събития, но този път очевидно бе решила да пренебрегне изискванията на добрия тон.

В сравнение с нея дами с далеч не толкова перфектна фигура като нейната имаха доста по–приятно излъчване. Ко–водещата на Гала Диляна Маринова – Джуди блестеше с изискан тоалет, а актрисата Дияна Любенова бе с оригинален тоалет, решен в черен тон.

На празненството присъстваха и много светски звезди и лица от елита и шоубизнеса. Сред присъстващите бяха още Деси Бакърджиева от сериала “Фамилията” и манекенката Деси Зидарова.

източник: kliuki.net

Leave a Comment