Родните красавици масово луднаха по нова мода.  Красавици от цяла България започнаха  да се правят на интелектуалки. Последната, която се повлия от последния писък на модата у нас е звездата от „Биг Брадър“ Любов.

На страницата си във Фейсбук тризначката демонстрира, съвсем нова визия, залагайки на интелектуален вид. Феновете й я видяха с огромни цайси с рогови рамки, които обаче много не се връзваха с разголения потник, подчертаващ прелестите на тялото й.

Тризначката се е навила да сложи очилата не защото има проблеми с очите си, а защото смята, че така има много по-интелектуален вид.

От години Любов се притеснява от факта, че я смятат за празноглавка. Тя се дразни от това и тъй като не може да се докаже с думи и действия, реши да наблегне на аксесоарите. И си сложи цайси, при това дизайнерски.

Подобно на Андреа и Николета Лозанова, бившата риалити звезда също побърза като тях да се накипри с модния аксесоар.

Феновете й не закъсняха да й засвидетелстват възхищението си. И засипаха социалната мрежа с коментари от рода на: „Много си готина и красива!“, „Страшно ти отиват“ и „Прекрасна си“.

източник: kliuki.ws

Самата Любов също много се харесва така и е готова цяло лято да се фука с новата си придобивка.

Русата брадърка не е единствената, която залага на интелектуална визия. По модата да се правят на интелектуалки са луднали и Златка Димитрова, Галена, Алисия и куп други звезди. Които за щяло и нещяло слагат очила с рогови рамки, само защото е модерно, а не защото имат проблеми с очите.

Leave a Comment