“Биг Брадър” се мести в нова медия. Хитовият риалити формат още през март се завръща в националния ефир с нови звезди и герои. Той обаче няма да се излъчва в ефира на Нова телевизия, а в този на ТВ7.

Новината за преместването на предаването дойде като гръм от ясно небе, тъй като досега Нова се смятаха за своеобразен домакин на предаването. След като Нико Тупарев обяви, че напуска, предаването също се мести в ТВ7.

Както изглежда третата национална медия ще остане съвсем бе предавания, ако външните й продукции продължат да се местят в ТВ7. Крак повлякоха Иван и Андрей, които също свалиха предаванията си от ефира на Нова.

Брадърът е големият коз на Нова телевизия и се очаква още през март догодина да стартира новия сезон с нови звезди и големи награди. Говори се, че и предаванията „Сделка или не“ и „Националната лотария“ също ще сменят ефирния канал, пишат от skandalno.net.

В публичното пространство се чуха слухове, че засега “Всяка неделя” остава в ефира  на Нова. Но само и единствено заради ниския си рейтинг. Междувременно се заговори рокадите между телевизите ще продължат, тъй като от ТВ7 искат да разбият монопола на Би Ти Ви и нова.  Засега втората национална не е изгубила ценни кадри, но се говори, че се водят тайни преговори с някои ключови фигури в нея.

източник: kliuki.net

Leave a Comment