Стъклената къща е пълен провал!

И съквартирантите тъпеят, видя Kliuki.net! Зрителите пък са бесни на Нова телевизия, че не им дава достъп до събитията вътре, а пуска само монтирани репортажи рано сутрин.

„Това предаване за домакини и пенсионери ли е?! А за работещите защо не помислихте???”, „Не ви харесвам, пак започнахте с номерата си и некадърното изпълнение!”, реагираха на страницата на „ВИП Брадър” фенове на риалитито.

Наистина положението е отчайващо по отношение на новото издание на формата. В Стъклената къща има шестима съквартиранти, които ще се борят да останат при звездите, които тепърва ще влязат в шоуто.

Имената им се държат в тайна, но то и настоящите събития също са обвити в мистерия…

Това е повод за масово недоволство във виртуала, а Стъклената къща отсега тръгва с позорен рейтинг. Участниците в обекта, който се помещава в столичен мол, дори нямат микрофони и нищо не се разбира от техните разговори. Иначе от медията са осигурили уж камера за он лайн излъчване.

Личи си, че самите избрани момчета и момичета не знаят защо са там, обзела ги е тотална скука и само търкат диваните, обобщават разочаровани от Стъклената къща.

А вие как смятате – пълен провал ли е Стъклената къща?

източник: kliuki.net

Leave a Comment