Дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков – Михаела, завъртя пиарска и импресарска фирма. Младата журналистка, която прави амбициозна телевизионна кариера, е горд собственик на „Се Каше ММ” ЕООД. Куриозното в случая е, че въпреки опитите й да стане пиар на известни личности у нас и в чужбина, дружеството й има капитал 2 лв., сочи фирменият регистър ДАКСИ.

Освен с пиарство щерката на Камата се пробва да се занимава с търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни услуги, лизинг, внос и износ на стоки.

Приятели на Михаела обаче разкриха пред журналисти, че въпреки опитите на богатия й баща да й помогне, фирмата е пред фалит. Мика е правила опити да представлява и да урежда участия на редица изгряващи звезди от музикалните риалити предавания, сред които са позабравеният Денислав и Теодор Койчинов от „Мюзик Айдъл”, безспорната звезда от „X фактор” Рафи, както и техни колеги, които след предаванията изчезнаха напълно от медийното пространство. След краха като импресарио в попа Мика дори се е пробвала да пиарства на млади фолкаджийки. Те обаче също са отказали услугите и под претекст, че вече има кой да им организира участията.

Стоичкова има още една регистрация във фирмения регистър, която не развива никаква дейност. Там единствено е споменато че е журналист и се занимава с радио-телевизионна дейност. След като спря рубриката си в „Нека говорят” по Би Ти Ви, младата надежда на Камата се премести в ТВ7.

Там тя започна авторско предаване „На 25 с Мика”, в което журналистката се опитва да направи портрети на известни българи, които да си спомнят за младостта си.

За съжаление медията има доста нисък пазарен дял и новото шоу на Мика не може да се похвали с високи рейтинги.

източник: senzacia.net

Leave a Comment