При това огромно разнообразие от телевизии и кабелни оператори, битката за надмощие и гледаемост е огромна.

Най-предпочитаното гледаемо време е в часовия пояс от 20.00 до 22.00 часа. От едно известно време има тенденция точно в този часови пояс или така наречения прайм тайм да се излъчват турски сериали или други развлекателни предавания. Националната ни телевизия bTV и този път не изневери на традицията си.

В най-гледаното време, съвсем от скоро започна излъчването на нов турски сериал. След красивия край на Пепел от рози беше време bTV да предложат на многобройната си аудитория ново телевизионно изкушение. Зрителите на медията имат възможност да гледат турския сериал Огледален свят. Той е познат на някои от зрителите, защото преди това може би малко не успешно сериалът се въртеше по Voyo. За съжаление за да гледат сериала беше необходимо зрителите да платят на bTV абонамент.

За голяма радост на феновете на турските сериали Огледален свят започна излъчването си по телевизията. Те имат възможност да се насладят на сериала от понеделник до четвъртък от 21 часа. Вече са излъчени няколко от сериите, но това не пречи да проследявате какво се е случило и на сайтът www.ogledalen-sviat.tv. За телеманиаците ще бъде огромна радост да научат кой изпълнява главната роля в сериала.

Това е талантливата актриса Хазал Кая. Въпреки невръстната си възраст от 22 години Хазал има завиден талант, който не спира да демонстрира. По-прозорливите си спомнят едно от запомнящите се участия на актрисата. Става въпрос за друг турски сериал, който имахте възможност да гледате – Забраненият плод. Освен нея там участваше и привлекателният Каванч Татлату. Ролята на Хазал в турския сериал Огледален свят е съвсем различна. Тук тя се превъплащава в бедно, но амбициозно момиче решено да промени живота си.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment