Пореден удар е на път да понесе плеймейтката Николета Лозанова. След като половинката й Валери Божинов започна да сваля почти всички известни българки в социалната мрежа, сега е на път да остане и без работа.

Упорито се говори, че до няколко седмици знойната брюнетка ще се изяви като водеща на ново токшоу в ефира на ТВ7. И вече дори взима уроци за поведение пред камерата. Както изглежда обаче столът на плеймейтката ще изстине, още преди да е седнала на него. Усилено се шушука, че модел номер 1 на България може и да остане на сухо, заради Бориса Тютюнджиева.

Бившата менте приятелка на Ники Михайлов също се гласи за поста тв водеща. Още повече, че покрай участието си в „Мис България“ демонстрира не само поведение пред камерите, но и бърза мисъл и усет към горещите теми.

Наскоро Бориса сама намекна, че може да стане част от екипа на ТВ7. Покрай честитката към новата Мис България, манекенката сподели, че скоро ново красиво лице ще изгрее в ефира на ТВ7. Най-вероятно – нейното

“Вече избрахме “Мис България 2013″. Това в никакъв случай не означава, че TV7 ще спре да радва зрителите с красота и чар!“, написа във Фейсбук страницата си Бориса.

С което даде да се разбере, че скоро ще изгрее в ефира на телевизията, твърдят от skandalno.net.

Засега не е ясно кое шоу ще поеме Бориса, но според някои се кани да заеме мястото на Николета. Макар, че може да се окаже и ко-водеща в новото музикално риалити на Иван и Андрей.

Упорито се говори също така, че Тютюнджиева може да стане лице и на модно предаване. Въпреки че водеща на именно такова се гласеше да става Николета.

източник: kliuki.net

Leave a Comment