Петнадесетото издание на конкурса за най-красиви омъжени жени приключи със скандал.
А победителките станаха за смях в мрежата още с короноването си. Интернет аудиторията избухна и зададе въпроса – „Това ли са най-красивите дами на България?“

Изборът на журито на „Мисис България“ се оказа направо катастрофален. Във Фейсбук и форумите откровено се възмущават, че изборът е корумпиран и дамите са си платили за титлите, а не са заслужили наистина четирите първи места.

Единствената, която спечели известно одобрение се оказа носителката на титлата Мисис България Universe – Александра Феодорова. Носителките на титлите за Европа, Милениум и Мисис Свят Антония Анакиевска, Малина Димитрова и Виктория Божилова бяха освиркани моментално.

„Антония Петрова е десет пъти по-красива от тях, нищо че й викат „Мис Крокодил“, възмущават се в мрежата. И недоумяват, как тези кралици на красотата ще се състезават с Петрова, която освен, че ще носи титлата две години титлата Мисис Русия, ще представя страната и на международния конкурс „Мисис Свят“.

Българката вече отбеляза един успех като затъмни Мисис Америка. А коронованите за носителки на титлата „Мисис България“ дори не могат с нея да се сравнят, пишат още потребители.

За разлика от тазгодишния конкурс преди две години победителката ни Венета Харизанова успя да се нареди сред най – красивите дами на планетата и заслужено се закичи с трето място на конкурса Мисис Вселена.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment