„Стига сте се гаврили с нас, време е да прекратим тази манипулация”, гневят се в мрежата фенове на предаването

Истински бунт върви в мрежата срещу „Биг Брадър”. Реалитито завърши, а мнозина признават, че победата на Никола Настески е желана от българите.

Този път обаче не вотът по избирането на македонеца за най-любимата звезда ще стане причина за огромен скандал, а цялата концепция.

Още докато вървяха излъчванията, във форумите се надигна страшно напрежение срещу продуцентите. Зрителите останаха недоволни от липсата на достъп до живото он лайн проследяване на шоуто, от некоректното според тях представяне на участниците, както и недостатъчното показване в ефир на някои от тях.

Форумите гърмят и в момента, а стотици се канят да се жалват до създателите на формата от „Ендемол”. Феновете считат, че те не са запознати как се правят нещата в България и е крайно време да бъдат уведомени. „Стига гавра, да спрем тази манипулация!”, „Давайте, да пишем на компанията и да ги съсипем, не може така!”, канят се озверели потребители. Те негодуват и срещу извеждането на едни хора от Къщата за сметка на други, които масово са недолюбвани, като например Стойка. „Няма какво да ни лъжат, че ние избираме, сами си решават кой да гонят, само прибират есемесите на хората!”, коментират възмутени.

Ударът, който се готви е голям и като нищо да срине завинаги рейтинга на „Биг Брадър”. „Отказвам да гледам занапред тази помия, дано това да е бил последния сезон!”, гневят се още във виртуала. Потърпевшите определят всичко като нагласено и съжаляват, че са подкрепили или дали своя глас срещу някого, защото не е имало никакъв смисъл. „Само заради Пацо, който беше два пъти изритан и два пъти върнат, на това глупаво предаване трябва да се сложи край!”, „Прецакаха ни, взеха ни парите, а после ни обясняват как ще ги дават за благотворителност! А попитаха ли ни дали искаме?!”, гласят още реакциите в интернет.

източник: kliuki.net

Leave a Comment