Победителката на семейния “Биг Брадър”, пловдивчанката Ели Владкова, се е подложила на пластична операция на корема. След излизането си от Къщата бившата жента на Веско Гробаря направи драстични промени във външния си вид – подстрига се нула номер и сложи 840 кубика силикон в гърдите си – пише “Уикенд”.
При последната си разкрасителна процедура Ели сега Владкова се разделила с близо половин квадратен метър излишна кожа, предимно в областта около корема и седалището.


С Веско, известен в Пловдив като Газката, пловдивчанката спечели 200 хил. лв. от сезона през 2010 година. Двамата бяха семейство в продължение на 5 години, но парите от голямата награда ги разделиха.

Ели признава, че от наградата вече няма и помен. Владкова прахосала доста средства за пластични операции, а Веско залитнал по дрогата. В момента Газката е изчезнал и дори не се интересува от детето си. “Ще му искам издръжка” – изплака наскоро Ели, която сега е една от най-големите скандалджийки в Къщата на Биг Брадър.
Първият рунд Ели проведе с Русата Златка по интрига на Биг Брадър. Може да се каже, че силите бяха равни. Двете дори щяха да се хванат за косите, но ги разтърва Черната Златка.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment