Мегазвездата на американската музика Кейти Пери призна пред луксозно издание, че от известно време страда от сериозно психическо заболяване. В своето интервю тя разкри, че всеки ден пие по 26 хапчета и е обсебена от натрапчивата идея, че не може да живее без любимото си плюшено мече. В резултат на това мъкне играчката навсякъде със себе си и заспива само с нея.
Певицата заяви, че е безмилостно покосена от обсесивно-компулсивно разстройство, което ѝ докарва купища неприятности. На първо място категорично вярва в съществуването на извънземни и дори намекна, че на няколко пъти е правила опит да осъществи контакт с представители на космическия интелект. В близко бъдеще планира пътуване в космоса.


Друга особеност на Кейти Пери е, че ежедневно мие устата си поне по 6 пъти, защото в противен случай се чувствала омърсена. Също така не можела да понася естествения цвят на косата си, който определи като „катериче кафяво”.
Накрая звездата уточни, че хапчетата всъщност са хранителни добавки и витамини, напълно объркано отказа да сподели какви са успокоителните които взема. Вместо това обърна темата и каза, че освен в космоса, мечтае да отиде и на Мачу Пикчу в Перу.
Отдавна се знае, че Кейти Пери има доста сериозни проблеми с алкохола и наркотиците. Наскоро тя дори припадна по време на купон в дома на Джъстин Бийбър и се наложи да я отведат по спешност в болницата. Запознати предполагат, че психичните й проблеми са се появили именно заради прекомерната употреба на забранени субстанции.

източник: skandalno.net

Leave a Comment