Михаела Стоичкова тотално вдигнала ръце от мъжете, не искала гадже! Всъщност желаела да си има половинка повече от всичко, но толкова й дотегнало от комплексирани мъже, че решила да не си губи времето в безперспективни връзки – пише „България днес”.

„Не мога да си намеря свестен приятел и това си е! Баста!” – оплакала се с ярост в гласа щерката на Камата. На безцеремонната млада дама, която се завърна от Испания преди малко повече от година, никак не й върви в любовта.

Тя никога досега не е показвала публично някое свое гадже, нито пък си е губила ума по някой български мачо. След като скъса с автомобилния състезател Дани Клос, Мика се отдаде на кратки хаотични авантюри, но така и не можа да си хареса сериозен приятел. По светските коктейли, където постоянно известните мацки си промотират половинките, Мика винаги цъфва сама. Или пък в компанията на някоя своя приятелка. Дъщерята на Стоичков не страда от липса на мъжко внимание, но отрязва безцеремонно всеки, който й се лепне.
Основателно обаче възниква въпросът: Мика Стоичкова ли е опърничева, че не може да си намери приятел, или нашите мачовци са истински мухльовци, които не могат да свалят една готина и богата мацка.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment