На фона на целомъдрените випове, новото издание с чисто нови брадъри започна със скандал и обещава да е цялото такова чак до края. Русата Златка  втрещила всички в къщата и целия дежурен екип на Биг Брадър. Без капка свян тя решила да си изкъпе, но преди това се съблакла чисто гола във фоайето пред душ кабините. Там се намират мивките, огледалата и няколко души от мъжката част буквално зяпнали, коаго тя развяла силикон и добре епилирана катеричка пред тях. А след това бавно спуснала щорите.

Може би това е част от тактиката на плеймейтката да я оставят в шоуто. Тя е номинирана и единствено скандал може да я остави вътре. А най-скандалното, което тя знае е, да вземе и да се съблече, въртейки се в предизвикателни пози.

Съквартирантите побегнали, забравяйки си  един четката  за зъби, друг крема за бръснене, а трети цялата кутия с тоалетните принадлежности. Най-стреснат бил Денди, който после произнесъл „Такива особи много ме дразнят с поведенческия си стереотип“ и гаврътнал на екс чаша уиски.

В същото време Пенка пък най-спокойно се преоблича пред клетите мъже, мислейки си, че още е в предаването „Мис България“, където се бяха събрали само дами. Тя се фръцка по прашки и сутиенче, търкаля се в леглото по бельо, дори притчва до кухнята полугола. Гробарската бивша съпруга Ели вече й напрви забележка, но ромката сви рамене и каза – бельото ми е хубаво и чисто.

Не само мъжете са в шах и паника, но и някои от съпругите на екипа зад кадър. Те забранили на мъжете си да работят извъредно и даже се заканили, че ще изпращат СМС-и да гонят Златка. Тя пък съвсем забрави, че е обвързана и прави мили очи на всеки мъж в къщата, пренебрегвайки само клетия Недялко.

източник: skandalno.net

Leave a Comment