“Изгони Рут, спаси оператор” – този лозунг обикаля социалната мрежа, след като заради пияната Рут в “Къртицата” един от операторите изгуби хляба си

Пиянските изцепки на певицата Рут Колева от снощния епизод на “Къртицата” окончателно настроиха зрителите на шоуто срещу нея. Докато преди единствените критики към звездата бяха заради любовния триъгълник, в който се забърка, то след снощи феновете масово настръхнаха срещу нея. И причината далеч не е само в поведението, което демонстрира, когато прекали с алкохола.

Изпълненията на певицата струваха работата на един от операторите, който се грижи за заснемането на кадрите на живо от базата. Рут го обвини, че й е показал среден пръст, докато самата тя едва ли не си е стояла съвсем кротичко на двора. Да, ама не. Звездата беше тази, която започна да мрънка за повече алкохол, след което се залепи за камерите, за да види какво се случва зад тях. Нещо, което по договор й е забранено. И на всичкото отгоре излъга, заявявайки, че не е било умишлено.

Вместо да я накажат като я изгонят директно без хонорар от шоуто, както е по правилник обаче, Иван и Андрей великодушно пуснаха гласуване с смс-и за оставането й. Злополучният оператор нямаше този шанс. Андрей обяви в ефир, че човекът е вече е наказан като е уволнен.

Зрителите на шоуто побесняха от тази несправедливост. “Поканете и оператора, да каже своята гледна точка, защо давате възможност само на Рут да се защити?”, “Спирам да ви гледам шоуто, как може такива двойни стандарти, тя като е звезда какво”, са само малка част от коментарите на възмутени потребители.

В интернет дори се гласи масов бунт срещу шоуто. Зрители и фенове се гласят да обсадят студиото на предаването на лайфа във вторник, ако оператора не бъде върнат на работа.

източник: kliuki.net

Leave a Comment