Ники Кънчев масово номиниран от зрителите на Нова тв, видя kliuki.ws!

Водещият на Биг брадър Ники Кънчев издразни маса зрители с поведението си на защитник на Златките, което според тях е нередно и те му дадоха наказателен вот. Масово във фейсбук страницата на шоуто се появиха гневни коментари, гласящи почти едно и също: „Ники Кънчев уволнен си!“.

След снощния екшън, който се разигра в ефир, зрителите на шоуто останаха като втрещени от поведението на водещия. Според тях Ники Кънчев прекали с лансирането на Златките и масово решиха да го номинират за изгонване. Докъде ще стигне тази агресия от страна на зрителя обаче, все още не е ясно.

Запознати сред ВИП звездите споделят, че Ники Кънчев е непоклатим като водещ. Но от известно време насам се шушука, че наистина нещо в поведението му не е съвсем наред. Говори припряно, на моменти дори повишава децибели дотолкова, че човек може да си помисли, че е готов и да нападне събеседника си само и само да защити своята позиция.

Трети пък са категорични, че всичко това е прах в очите и че Ники Кънчев си позволява такова поведение, защото самите продуценти го толерират.

Какво ще последва, тепърва ще разберем и дали няма първо Ники Кънчев да напусне шоуто…?

източник: kliuki.ws

Leave a Comment