Продуцентите на Биг Брадър са намислили пореден номер, с който да изпързалят зрителите. Както винаги, победителят вече е избран и това е Райна, твърди HotArena.net.

Бившата на Коцето влезе по-късно от останалите в Къщата и това не е случайно. Фолк певицата дълго преговаряше с продуцентите за хонорара и за условията по договора. В крайна сметка брюнетката се оказа не само с най-високия хонорар в Биг Брадър този сезон, но и с най-многото привилегии.

За да я убедят да влезе в риалити шоуто обаче, парите не били достатъчни. Райна искала или всичко, или нищо. „Нямам интерес да вляза в шоуто просто ей така, да се излагам пред хората. Трябва да изляза като победител“, обяснила Райна пред приятелки.

Истината е, че певицата е с доста нисък рейтинг в Пайнер – почти не я търсят за участия, не може да събере пари за нови песни и кариерата й тръгна рязко надолу. Влизайки в Биг Брадър, тя знае, че ще напомни за себе си и участията ще зачестят. Но като победител в риалити шоуто, звездата спокойно ще може да си вдигне и хонорара по кръчмите.

Затова Пилето на поп фолка решава да действа агресивно, като поиска победа на всяка цена. „Продуцентите така или иначе още не си бяха избрали победителя, а знаеха, че Райна ще вдигне рейтинга им, ако влезе“, разказват от кухнята на Ол Старс.

Певицата неслучайно играе тихо и кротко в Къщата, без да привлича вниманието на съквартирантите за номинации. Точно както правеше Орлин Павлов, който също имаше предварителна уговорка да спечели ВИП Брадър.

източник: pik.bg

Leave a Comment