Рут Колева и актьорът Деян Донков са заловени в неудобна ситуация – двамата се друсали в нощен клуб в Студентски град, разказват очевидци

С тази скандална гледка се сблъскали младежи в нощно заведение в Студентски град, пише изданието HotArena.

Очевидците разказват, че освен тях сервитьори, бармани и други клиенти също станали преки свидетели как Донков и Колева шмъркат кокаин в една от тоалетните на дискотеката.

По същото време Рут Колева още била с бившето си гадже Калоян, споделят информаторите. Потресените тийнеджъри се погнусили от действията им, защото звездите цяла вечер влизали заедно в тоалетната и дори не си правили труда да си затворят вратата. Така десетки купонджии се уверили с очите си какви ги вършат те. Рут Колева и Деян Донков не само споделяли дрогата един с друг, но и си направили снимки с телефоните.

Преди това те здраво надигали чашките с алкохол, но все още не се знае дали тогава певицата вече е била запозната, че очаква бебе. Определено не се е пазила, нито пък е мислила за последствията, но както зрителите знаят вече, в „Къртицата” тя продължава да се налива и да пуши, въпреки бременността си.

Вакханалията в заведението се разиграла на рождения ден на Рут Колева. На партито присъствали и останалите заселници в Базата, сред които и половинката на Деян – Радина Кърджилова.

Не се стигнало до разправии между нея и Деян, което предполага, че Радина е свикнала с тези негови изцепки, коментират усърдно присъствали на нелепата ситуация, четем още във „Всеки ден”.

източник: kliuki.net

Leave a Comment