Огнената поп фолк дива Камелия определено обича да провокира феновете на свои участия. Звездата, която се слави като една от най-ексцентричните и нестандартни в жанра, редовно се появява в оскъдни тоалетчета на своите участия, които не оставят твърде много на въображението.

Ако не с тоалет, то Камито задължително ще събере погледите с изчанчените си обувки, които обущар шие специално за нея. На скорошно свое участие обаче звездата изглежда реши, че провокациите в облеклото й не са достатъчно скандални и заложи на нещо ново.

Камелия награби един от феновете си и го млясна по устата пред погледите на всички гости в заведението, където имаше участие. И то как го целуна само! Феновете, станали свидетели на случката, останаха в пълен потрес, а ошашавеният младеж не можеше да повярва на късмета, който е извадил.

Интересно обаче как Цветин, дългогодишната половинка на певицата, приема освободеното й поведение? Двамата неведнъж са демонстрирали, че имат разкрепостени отношения, в които ревността няма място. “Това е част от работата ми и Цветин го знае”, категорична е звездата.

Интересно, дали и целувките с феновете също са част от работата, подсмихват се потребители.

източник: kliuki.net

Leave a Comment