Гадателят Роберто, който има феноменалните способности да вижда в бъдещето, проговори за скритите отношения между две от най-одумваните двойки у нас – Валери Божинов и Николета Лозанова, както и Алисия и Ники Михайлов.
В интервю за „Уикенд” на въпрос ще останат ли заедно Николета и Валери, Роберто отвръща категорично: „Не! Красавица като Николета трудно издържа на изкушенията, които животът й предлага. Божинов пък е правил доста компромиси към нея и ще продължи да ги прави, но счупената чаша дори и залепена, никога вече няма да е същата. Говорят, че раздялата им била хитър пиар, но истината е, че двамата са разделени.

Вече не са заедно и друга една известна двойка – Мария Игнатова и Митко Рачков” – разкрива гадателят Роберто Методиев.

За другата звездна двойка – Алисия и Ники Михайлов, феноменът не е така категоричен.
На въпрос имат ли бъдеще Алисия и Ники, Роберто отговаря: „В момента ги виждам заедно въпреки слуховете, че са разделени. Михайлов е разочарован от доста неща в отношенията си с Алисия. Много хора от обкръжението му са настроени срещу нея. Дълго време най-близките му са муу давали акъл, че тя не е жена за него. От своя страна, дори и да не го признава, Алисия винаги ще има чувства към Валери” – смята гадателят Роберто.

Преди да се омъжи за Божинов пък, Николета имаше връзка с Ники Михайлов.

източник: kliuki.net

Leave a Comment