Пословичното скъперничество на британския кралски двор се отрази и на Кейт Мидълтън. Съпругата на принц Уилям взе пример от роднините си от клана Уиндзор и реши, че няма да обновява гардероба си.

Катрин бе изловена от фотографите да носи една и съща рокля на две събития. Миналата година тя се появи с рокля на Орла Кийли за 160 лири на посещение арт клас в Оксфорд.

Посещението бе през февруари 2012, а също така бе широко отразено от британската преса. Преди ден Катрин се появи с абсолютно същия тоалет на визита в Лондон.

Модните критици естествено изразиха недоволството си от факта, че херцогинята се появява с еднакви тоалети на двете събития. Британците обаче са доволни, че принцесата им не е такава прахосница по отношение на гардероба си.

Не е тайна, че британското кралско семейство е пословично с пестеливостта си, а за скъперничеството им се носят всевъзможни анекдоти.

Придворни с усмивка шушукат, че принц Филип преди години често обикалям Бъкингам и убеждавал туристите да си купят сувенири, а принц Чарлз карал камериера си да изстисква до дъно пастата за зъби, докато от нея не остане абсолютно нищо в тубата.

източник: hotarena.net

Leave a Comment