Съдийката от „Х Фактор“ Мария Илиева продължава да слабее. Но намаляването на килограмите започва да се отразяват на състоянието й и външния вид. Все повече бръчки, причинени от рязкото й отслабване започват да стават по–осезаеми. Феновете на певицата, макар да нямат нищо против елегантната и стройна фигура, която придоби любимката им, вече смятат, че прекомерното отслабване загрозява приятните й черти и да й придава все по-зловещ вид.

Последната среща на Мария Илиева с почитателите й бе скоро след края на поредното й участие в X Factor. Поп певицата пристигна известен нощен бар в Пловдив.в компанията своите ученички – отпадналата момичешката банда “Lollipop“, пишат от zvezdno.bg.

Изпълненията на Мария бяха адмирирани с бурни овации. Съвместното й участие с четирите гласовити млади дами от бандата зарадва публиката. Но паралелното сравняване на младежките лица на момичетата с това на изпитата и прекалено отслабнала Мария не беше в нейна полза.

И въпреки, че зарадва публиката, Мария остави и малко притеснително впечатление сред феновете си заради прекомерно изпъкващите бръчки по откритите части от силуета й.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment