Охраняват го спецчасти

След като дъщерята на Брендо бе отвлечена, а министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов не отрече, че животът й е в опасност, стана ясно, че и неговият живот не е в безопасност.

Българският топ мафиот, сочен за кокаинов крал Евелин Банев-Брендо е охраняван от 12 служители на специалните части в Милано.
Този факт доказва предположенията, че смъртта му е поръчана от ръководните органи на италианската мафия Камора.
Запознати твърдят, че над живота му е надвиснала голяма опасност.

Вчера в Милано се проведе делото срещу него и останалите членове на престъпната групировка, която е съставена от 13 човека – петима от тях българи (в това число и Банев), шестима италианци, един румънец и един словенец.

Запознати твърдят, че по пътя към съдебната зала, Брендо е бил охраняван от шестима тежко въоръжени служители на спецчастите, и поне още толкоз цивилни.

Вероятно похитителите на 10-годишната Лара са успели да постигнат основната си цел, тъй като Брендо не пророни и дума пред съда, пише Скандално.нет. Припомняме, че едно от предположенията свързани с отвличането й бе свързано именно с неговото мълчание.
Висш магистрат, чието име не се посочва отбелязва, че поведението на Евелин Банев пред съда е било възможно най-разумното.

Източник: razkritia.com

Leave a Comment