Симона Загорова се появи неузнаваема във Фейсбук!

Девойчето не просто надмина Глория по стил, но очевидно я тресат любовни вълнения като на възрастен. Едничкото чедо на певицата са появи в социалната мрежа с нова ултрамодерна прическа и фатален грим. Излишно е да казваме, че вече не напомня на момиченце, което си слага обувките на мама и се гизди с нейните дрехи пред огледалото! Тя изглежда не просто прекрасно! Никой не би и помислил, че тази провокативна млада дама е 17-годишна ученичка!

Усетихме къде е тайната на чудното преобразяване! Хубавата Симона отново изгаря в огъня на любовта. Изглежда обаче не става въпрос за предишните тийнеджърските вълнения. Момичето е придружило снимката си с цитат от любимата си „Kiss From A Rose” на Сийл. Там не се пее за чиста и романтична първа любов, а за истинско разтърсващо чувство и страст.

Явно новата емоция на Симона я е разделила окончателно с детството и хубавото момиче на мама вече живее в света на възрастните. Не е ясно как Глория реагира на ситуацията, но е ясно, че времето на сладките закачки във Фейсбук, муцунките по снимките и момичешките забавления са отстъпили пред нещо по-значимо….

източник: kliuki.ws

Leave a Comment