Мариан Вълев, станал по-популярен с прозвището си Куката от култовия сериал „Под прикритие”, катастрофира на входа на Варна

Куката катастрофира тежко. Култовият актьор Мариан Вълев, който нашумя с участието си в сериала „Под прикритие” като Куката, катастрофира на входа на Варна. Състоянието му е добро. Актьорът сподели, че е шофирал с нормална скорост, но неочаквано загубил управление над автомобила си, разкри БЛИЦ.

Дошлите на мястото на инцидента полицаи установили, че Куката няма алкохол в кръвта. Вероятно заради бурния вятър, който духал в момента, той усетил силен тласък, който буквално преобърнал колата. Това каза Мариан Вълев по телефона специално за предаването по ТВ 7 „Предаването на Карбовски”.

Куката сподели, че вярва, че висша сила или Бог му е помогнала да оживее в тази трудна ситуация. Мариан е успял да се измъкне почти невредим от колата след инцидента.

Мариан Вълев разкрива, че първоначално дори не повярвал какво му се е случило и че е останал жив. Дори все още не може да повярва в това. Бил сам и се чувствал зле при този инцидент. Сега вече се чувства значително по-добре. От катастрофата има останали само един-два шева.

източник: chudesa.net

Leave a Comment