Тези снимки със сигурност ще ви изумят. Последната мода сред феновете на татуировките са  3D изображенията. Някои от тях обаче са толкова истински, че просто няма да повярвате, че това е рисунка.

Милиони мъже и жени от цял свят луднаха по новата мода. А в социалните мрежи ежедневно се публикуват милиони снимки с татуировки.

Сред необикновените фотоси на татуировки обаче има и такива, които буквално ще смразят кръвта ви. Загадка остава как притежателите им са изтърпели да ги поставят.

Една от най-хитовите татуировки принадлежи на 21-годишна девойка от Лос Анджелис. Момичето направи истински хит като публикува снимка, на която единия й крак изглежда като че има дърворезба върху него. Не по-малко необикновени са татуировките на младежи решили да татуират очи или устни върху лицето си. Резултатите са доста стряскащи, а според някои дори и отблъскващи.

Трети пък стигат до там, че пускат снимки, на които изглеждат сякаш имат имплантирани джаджи в главата си. Татусите са толкова реалистични, че в първия момент може и да им повярвате.

След подобни необикновени изпълнения буквално на заден план отиват феновете на обикновените рисувани татуси и пиърсинга. Но и сред тях можете да откриете доста стряскащи екземпляри.

източник: kliuki.net

Leave a Comment